2011. november 18., péntek

Castle élet vagy halál? 1.rész


Castle élet vagy halál?
1 rész
Beckett épp Castle hoz tartott egy esetleges zaklató rajongói levél miatt. Beckett kopogott de nem válaszolt senki és az ajtó nyitva volt, így hát belépett a lakásba majd kezdte szólongatni Castlet. A férfi nem válaszolt ezért keresni kezdte, a konyhában nem volt az emeleten sem gondolta benéz a fürdőszobába hátha ott találja. Belépett és ott találta Castlet a tusoló aljában eszméletlenül és véresen. Közelebb lépve észlelte hogy a szíve mellől vérzik egy golyó okozta ami áthatolt az ablakon. Castle meztelenül és eszméletlenül feküdt, Beckett azonnal hívta a mentőket és észrevette hogy Castle mellkasa nem mozog megnézte a pulzusát és nem érzett semmit, ekkor szívé hevesen kezdett verni majd meg kezdte újra éleszteni és semmi hatást nem érzett.
-Castle gyerünk ne tedd ezt velem ne most ezt nem teheted majd könnyei kezdtek potyogni. Már több mint 1 perce próbálkozott, de akkor Castle levegő után kapkodva  fél percre kinyitotta a szemét majd vissza csukódott. A pulzusa viszont vissza tért. A mentősök is megérkeztek és feltették a hordágyra majd betakarták 1 pokróccal és vitték a mentőautóba. Beckett vele ment a mentőbe és a kórház fele többször is újra kellett éleszteni. Beckett már semmit nem látott a könnyeitől, de azok csak jöttek és jöttek nem tudott nekik parancsolni.
A kórházhoz érve azonnal a sürgősségire vitték majd a műtőbe. Beketett meg kitessékelték a váróba. Beckett míg várakozott elég sokáig addig az orvosok ki be rohangáltak a műtőből.  Beckett már már kezdte feladni és csak sírt. Castle anyja és lánya pont nem voltak a városban csak a fiúk jöttek be Beckett után a kórházba akik nagyon megdöbbenve tekintettek Beckettre, hogy annyit sírt hogy ereje sem volt már. Lassan 3 órája tartott a műtét és semmi fejlemény. Beckett ekkor felállt és azzal a lendülettel összecsuklott és elájult. Ryan gyorsan hívott egy dokit majd ők megvizsgálták és bevitték az egyik szobába.
Pár perccel később Beckett ébredezett és a doki oda ment hozzá csak ők voltak a szobában. Asszonyom.
Igen.
 Gratulálok ön terhes!!!
Beckett ekkor lemerevedett te jó ég mért pont ö, ekkor döbbent rá hogy Castletól van az az egy éjszaka de hát csak 1 volt.
Beckett még mindig nem hitte el. A fiúk ekkor toppantak be és mondták Beckettnek.
Vége a műtétnek de még életveszélyben van nem lehet hozzá bemenni .
Te jól vagy? Mit mondott a doki?
Jól vagyok csak ma még nem ettem és biztos amiatt volt.
Remek akkor mi mentünk és utánanézünk a levélnek.
Az jó lesz, én itt maradok a doki szerint egy kis folyadékra van szükségem.
Akkor holnap találkozunk.
Beckett elmerült gondolataiba de rendkívül ideges volt. A terhesség meg Castle. Nem tudta mit csináljon.
Folytatjuk…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése