2011. november 14., hétfő

Castle mindent elölröl 3.rész


3.fejezet

Castle azonnal a szóba felé futott ahol Beckett az ágyon ült és zihált.
Beckett minden oké mi a baj??
Csak olyan valóságos volt és újra és újra csak lelőtt.
Castle odabujt Beckett mellé és a nő fejét a mellkasához szorította .
csssssssssss Beckett cssssss nincs semmi baj csak álom volt én itt vagyok ne félj cssssssssss
Beckett csak zokogott míg el nem aludt Castle mellkasán . Így aludtak el.
Reggel Beckett ébredt elsőnek és észrevette hogy a férfi mellkasán aludt és átkarolja öt  halványan emlékezett hogy mi is történt az éjjel. De annyira biztonságosan érezte magát hogy csak feküdt és kicsit élvezte a helyzetet és érezte ahogy Castle felébred .
Castle kicsit megdöbbent hogy Beckett mit fog szólni hogy itt aludt de ö csak meg akarta vigasztalni és nem akart itt aludni. Majd gyengéden meg simogatta Beckett hátát. Beckett Castle arca felé fordult és rámosolygott majd azt mondta. Te Castle mit keresel itt??
Hát az este annyira sírtál és én csak….
Beckett félbevágta a mondatát oké értem semmi baj.
Majd lassan letette fejét az ágyra. Castle kimászott az ágyból és elment reggelit készíteni.
Nem sokkal  reggeli után benéztek a fiúk meglátogatni Beckettet.
Csak nevettek mikor meglátták Castlet téblábolni a konyhában. Átbeszélték mi is történt  ez a pár nap alatt.
Ez ment pár héten keresztül míg Beckett el nem tudta teljesen látni magát. De ez idő alatt végig izzott köztük a levegő.
Egyik nap Beckett  kapott egy hívást hogy munka van és rögtön értesítette Castlet és megmondta a helyszínt, szinte egyszerre értek oda. Egy sikátor egyik kukájában egy fiatal nő hevert. A nyomszakértők már elvégezték dolgukat, Lanie meg el kezdte mondani.  20-25 körüli nő 3 szúrt seb a hasban és több zúzódás véraláfutások erőszaknak nincs nyoma de hevesen védekezett. Bal csuklója törött. Körülbelül 10-14 órája halott iratokat nem találtunk se táskát se semmit. Ki jelenthetem hogy rabló gyilkosság volt
Castle és Beckett el kezdtek kérdezősködni a helyszínen. De ahogy az szokott lenni nem látott senki semmit. Visszamentek az irodában és a szokásos fehér táblájukat vették elő melyre rátették a nő fotóját majd Beckett kiadta a parancsokat Espositóéknak.
Castle te velem jössz lemegyünk a hullaházba. Remek felelte Castle.
Lanie tudunk valami biztosat? Hát egy 5 cm hosszú késsel ölték meg az áldozat körme alatt találtam szövetdarabokat és fekete textil darabot. Köszi Lanie.
Felmentek az irodába ahol  Esposito és Ryan megtalálták a nőt az adatbázisban.
Eva Salvaro, 23 éves egyetemista a kollégiumból jelentették az eltűnést. Akkor Castle gyerünk a koleszba. Castleék odaértek majd bementek a csupa lányból álló koleszba ami Castlenak tetszett és ki kérdezték a szobatársait. Kiderítették hogy volt 1 barátja de szakított a fiúval mert túl erőszakosan viselkedett vele, de csak annyit tudtak a fiúról hogy Roy a neve.
Majd nagy nehezen de ki derítették a fiúnevét, közben ki derült hogy nem egy barátnője feljelentette túlzott erőszakért és zaklatásért. Elindultak a fiú lakásához mikor odaértek meglátták a fiút a ház előtt majd Beckett kiugrott a kocsiból. Megállni rendőrség!!
De ő elfutott és Beckett utána. Egy sikátorhoz érve, Beckett verekedett a támadóval aki leütötte egy vascsővel  amikor is Beckett eszméletét vesztette Castle épp akkor ért oda mikor Beckett a földre zuhant és a támadó elmenekül
Folytatjuk………….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése