2011. november 13., vasárnap

Látogatás 1.rész


Ez egy kicsit előre haladott rövid történet lesz ami 2-3 részes lesz.


Látogatás 1 rész
Hajnal apró fényei törtek be egy lakásba egy számunkra ismeretlen lakásba. A hálószobát lassan átjárták a nap sugarai. Az ágyban egy kitüremkedő domborulást vehetünk észre, ami valójában egy nagy nagy pocak melyben apró rúgások vehetőek észre. De a két ember még alszik bő nagy szuszogások járják át a szoba minden zugát.   De mit vehetünk észre a nő nagy hassal kezd ébredezni , kisebb nyögéseket hallhatunk a nagy pocaktól nem igen tud mozogni. Majd a nagy mozgolódásban egy férfi is ébredezik. Első lépésben a nő hatalmas hasára teszi kezét majd egy apró csókot lejt rá és jó reggelt kíván leendő gyermekének, és a nő felé veszi az irányt majd egy mély csókkal  őt is üdvözli. Minden okés kicsim mondta a férfi de a nő kissé gyenge hangon Hát persze csak ma reggel nagyon mozgékony a kicsike és rugdossa a belső szerveimet, néha olyant rúg meg amit nem igen kéne neki. A férfi kicsit felnevetett majd ki szállt és lement a lépcsőn a konyha felé vette az irányt . Felvitte a nőnek a szokásos reggelijét majd frissen facsart narancs lével kényeztette. Ismét hasához nyúlt Hé kis csajszi nemsokára kint leszel velem és a mamával már csak pár nap és ne rugdosd a mamit mert fáj neki. Nő csak felnevetett és élvezte hogy szerelme ennyire törődik vele. A nő magabiztosan megszólal:
Booth lenne egy ötletem. Mond Bones. Meg kéne látogatnunk nagypapit. Ez egy fantasztikus ötlet, de csak ha már ne, fáj annyira a rugdosás. Booth csak az éjszaka fájt most jól vagyok de tényleg, mehetünk amit elkészülődöm. Booth felnevetett tehát pár óra és kész leszel. Bones mérges fejet vágott majd azt mondta. Tudod ekkora hassal kicsit nehezen tudok közlekedni és öltözni és te ezen mindig csak nevetsz. Majd durcásan elfordult a nő.

1 megjegyzés:

  1. Szia!Most olvastam a Bones történeteidet(Én Őket favorizálom),és nagyon tetszett.Örülök,hogy írásra adtad a fejed és remélem töretlen lelkesedéssel ontod majd a sztorikat.Nekem mindegy milyen hosszúak a részek,csak minél gyakrabban olvashassak újakat(ha lehet).Hajrá!

    VálaszTörlés