2011. november 16., szerda

Látogatás 3.rész (vége)


3.rész
Mindenki el volt foglalva a maga feladatával és észre sem vették. Hogy Bones a földön hever eszméletlenül. Legalább 5 perce ott feküdt.
Booth megérkezett a laborba majd el kezdte keresni szerelmét de nem találta se az irodájában se Hodgisnál se Angelánál akkor gondolta biztos a csontjainál lesz. Belépett a csontos laborba és észre ette a földön heverő Bonest. Nem mozdult. Bones ébredj haló Bones kérlek ébredj. Lassan kinyitotta a fejét és kicsit szédült de emlékezett mindenre majd gyengén azt felelte. Jól vagyok semmi bajom, Csak megszédültem és beütöttem a fejem. Booth hívni akarta a mentőket de Bones nagyon akaratos volt és lebeszélte. De akkor legalább pihenj le az irodádba. Jó felelte Bones
Booth bekísérte az irodába és leültette az ágyra majd pihenésre késztette. Nem is kellett sok Bones mély álomba zuhant. Nem telt el fél óra és Bones arra ébredt hogy ismét erős fájdalmat érez hasában. Majd rájött hogy egy infúziós állvány vége pont beleillik a tompa ütésnek a helyére. Mindent lejegyzett és azt is tudta ki a gyilkos mivel az egyik ápoló valamit eltitkolt és kiderült hogy viszonyuk volt de a férfi véget akart vetni de a nő hirtelen felindulásból fejbe vágta és kivitte a kertbe. Lassan 10 percen belül jöttek neki a fájdalmai mikor betoppant Booth. Meglepődött mert Bones csak állt az ágy mellett és tágra nyílt szemekkel tekintett előre. Booth megszólalt Bones minden rendben? Bones csak annyit tudott kinyögni. Elment.   De mi ment el Bones Nézett értetlenül Booth.
A magzatvíz. Booth pár másodpercre lemerevedett majd . Hihetetlen gyorsan elkezdett motyogni.
Kocsi kocsi de hol a kocsi, Kulcs az hol van o o o  most most. Bones megszólalt nem indulhatnánk inkább. Mondta lihegve Bones majd nyögött egyet.
Booth felkapta a fejét és elkezdte Bonest kifelé vinni az ajtón és mindenkit félrelökött és csak azt mondogatta: Félre, megyünk szülni félre  mert ide szülünk. Booth betette a kocsiba Bonest majd elhajtottak az intézet elöl a kórház felé.
Bonesnak hihetetlen nagy fájdalmai voltak és csak ordított a fájdalomtól majd zihált ordított majd zihált. Booth olyan gyorsan hajtott még a szirénákat is bekapcsolta, de alig bírta elviselni hogy szerelme szenved. Oda értek a kórházhoz majd Booth ordított szülünk valakit ide szülünk. Bones odaszólt Booth nyugi nyugi lélegezz mélyeket ááááááááááááááááááááá
Bonest bevitték a szülőszobába majd Booth beöltözött és ö is követte de csak a nagy üvöltözések hallatszanak a folyosón Bones üvöltözése .
Kint megérkezett a korházba az agyasok csapata és mindenki tűkön ülve várakozott.
Booth odaállt Tempi mellé majd megfogta a kezét és nyugtatni próbálta de ő még idegesebb volt mint Bones. Bonesnak mondták hogy most nyomjon hölgyem most. Bones megragadta Booth kezét és olyan erősen szorította hogy Booth majdnem el kezdett ordítani a fájdalomtól de nem tette mert tudta hogy Temperencenek jobban fáj és csak tűrte. Mikor aztán……

Meghallották a baba sírást és egymásra tekintettek és elmosolyodtak. A doki megszólalt el akarja vágni a köldök zsinórt. Booth oda ment és elvágta és megpillantotta a lányát az ö kislányát majd könnyei ki hullottak.  Bones értetlenül nézte ahogy a férfi könnyezik majd odaadták Boothnak a kislányt aki odavitte Boneshoz és a karjába tette a kis sírós babát. Épp hogy Bones karjába került akkor elhallgatott és meg nyugodott a baba Bones nem hitt a szemének egy gyönyörű egészséges kislány majd ö is kőnnyezni kezdett.  Booth megcsókolta Bonest majd felnevettek. látod ezt kicsim  milyen gyönyörű és ö mi vagyunk mi ketten együtt Bones.
Kint már mindenki várta a fejleményeket. Egyszer csak kinyílt egy fehér ajtó majd megjelent Booth köpenyben és az ölében a baba. Mindenki odarohant és azt mondta. De édes nevet ránk. Booth mosolygott egyet majd megszólalt ö itt Sarah Katherine Booth az én lányom és mosolygott. Sarah elkezdett sírni majd Booth megszólalt. Tiszta anyja már most hisztizik érte. Mindenki el kezdett nevetni és Booth szép lassan visszasompolygott a szobába Boneshoz.
Látod egy percre vittem el és máris érted sír. Bones kicsit még gyenge volt majd egy mosolyt ejtett és átvette Saraht  aki rögtön elhallgatott. Booth nevetett egyet majd azt mondta. Én megmondtam hogy miattad sírt. Booth most már tényleg egy család lettünk mi ketten meg ez a kicsi csöppség. Ha 7 éve megkérdezik tőle akarok e egy férfit az életemben azt mondtam volna hogy nem, de megismertelek téged és minden más lett az egész életemet megváltoztattad és most  te itt vagy nekem és lett 1 lányunk aki olyan mint mi még melletted megismertem mi a szerelem és mi a család. Ami most már mi magunk vagyunk így együtt. Szeretlek. Booth téged és a lányunkat is.
Bones én is mindennél jobban szeretlek  téged és Saraht is.
Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése