2011. november 15., kedd

Castle mindent elölröl 5.rész


5. fejezet


Mélyen a szemébe nézett és megcsókolta Becketett aki azonnal visszacsókolt és heves csók csata vette kezdetét ( mindkettejük szíve egyszerre vert hevesen és ütemesen)Castle a vágytól elragadva felkapta Beckettet és úgy nyomta a falhoz amit Beckett nem igen bánt. A csók végén Castle lejjebb merészkedett és a nyakát kezdte el csókolni  annyira hevesen hogy Beckett teljes lázban égett majd elnyomta magár a faltól és Castletől.  Ez nem ez nem helyes mondta Beckett de annyira elfogta az izgalom hogy nem bírt magán uralkodni. Beckett lerohanta Castlet és megcsókolta majd megragadta Castle ingét és a háló felé húzta, szavakra itt nem volt szükség .
Beckett rálökte Castlet az ágyra és rámászott majd folytatták ahol az előbb abbahagyták. Csak úgy tépték le egymás ruháit mert sok évnyi feszültség  ezt hozta ki belőlük. Mind a ketten ruha nélkül csupasz testtel tapadtak egymáshoz és csókjaik olyan forró vágyat keltettek mint amit még egyikük sem érzett ezelőtt. Majd több órányi élvezet után elaludtak.
Már korán kezdtek felébredni szinte egyszerre nyitották ki szemeiket. Meztelen lábaik összekulcsolva bőrük egymáshoz tapadva. Egyikük sem bánta meg az éjszakát inkább miért vártak ennyit, gondolta a két ember.
Beckett még mindig az éjjeli láz hatása alatt cselekedve kikászálódott Castleból majd ráfeküdt és egy heves csókot nyomott Castle ajkaira majd ráfeküdt teljesen és el kezdett beszélni
El kezdte mondani mind azt amit Castle mondott neki a korházban mikor aludt mindent szinte szóról szóra.
Castle tágra nyílt szemekkel hallgatta hogy Beckett az kezdi mesélni amit ö mondott a kórházban(Hát emlékszik ) Castle nagyon boldog volt ahogy Beckett is  azokat a szavakat mondta.
Castle!!!!!
igen
Mennünk kell dolgozni!!!!
Hu tényleg majd mind a ketten kiugrottak az ágyból mind a ketten csupaszon álltak és kitört belőlük a nevetés.
De előbb öltözzünk fel mondta Castle.
Nekem előbb haza kéne mennem átöltözni.
Beckett rávágta jó oké bent találkozunk.
És Castle kiviharzott de előtte egy csókot nyomott Beckett arcára aztán még egyet majd még egyet.
Castle óvatosan sompolygott haza nehogy észrevegyék a ház lakói de pechére Marta épp fent volt és kérdőre vonta a fiát aki nem mondott semmit majd azt hazudta munka anya munka
Martha egy szavát se hitte el, tudta itt csak nő lehet a dologban . O de szegény Beckett vajon mit szól ha megtudja.
Castle lassan felsompolygott a szobájába lezuhanyozott majd felöltözött és kiviharzott a lakásból az őrs felé.
Beckett már bent volt mikor Castle megérkezett de úgy tettek mind ha az éjszaka nem is lett volna, habár Beckett egy kissé jobb kedvel jött dolgozni mint eddig. Castle szokás szerint lehuppant Beckett mellé és várta a csodát hogy mikor lesz már új ügy mert egy kissé feszengett. Mikor meglátták a főnököt feléjük menni egy aktával, mind a ketten nagy csillogó szemekkel meredtek  rá mint a kisgyerekek karácsonykor. Meg szólalt a főnök. Ti tényleg szerettek dolgozni , de kicsit ijesztő hogy így néztek rám, inkább el is megyek. Jó munkát.
Mind a ketten egymásra tekintettek mint akik nem tudják miről beszél a főnökük, majd Beckett kinyitotta az aktát és bele mélyedtek a munkába.
Az áldozat egy 10 éves kisfiú a parkban találták nyaka eltörve és tele zúzódással a bal keze meg gipszben volt. Mind a ketten utálták a gyilkosságot de főleg azt amiben az áldozat egy gyerek. Beckett szólt Espositonak hogy keressék meg az áldozat nevét és címet. A gyermeket már behozták a hullaházba de  Beckett ki akart menni a helyszínre is. Castleval el is indultak. Út közben Castle Beckettre tekingetett és kicsit feszengett nem tudta mi lesz most elfelejtik az egészet vagy lesz belőle komolyabb dolog is és ha Beckett nem gondolja komolyan ha  ha csak ez az éjszaka volt és semmi több. Beckettnek is hasonló járt az eszébe csak ö tudta hogy Castle szereti és biztosan komolyan gondolja de ö még nincs erre felkészülve hogy Castleval egy párt alkossanak neki még idő kell mert nem biztos a dolgában. Ő mindig is attól félt hogy mi lesz ha ha egyszer ősze jönnek és nem megy a dolog akkor mi lesz velük mert akkor mindenki  rosszul járna. Tele volt kétségekkel.
Közben megérkeztek a parkba Beckett és Castle megnézte a helyszínt jó alaposan majd Castle az egyik  fa tövében talált egy medált amiben 2 kép volt a szülei képe gondolta Castle majd odavitte Beckettnek aki  elgondolkodva nézte meg  a medált majd azt felelte ez még jól jöhet Espositoéknak. Majd még egyszer körbe nézték a terepet de semmi lényegeset nem láttak. Visszaindultak az őrsre.
Castle és Beckett között egyre csak kezdet kialakulni a feszültség . Castle nem igen bírta ki hogy ne kapja le Becketett csak úgy de próbálta  visszatartani érzelmeit és vágyait. Oda adták Espositonak a nyakláncot és elindultak lifttel Lanie felé. Kb fél úton lefelé a lift megállt és elsötétült minden.
   Folytatjuk……..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése