2011. november 13., vasárnap

Vallomás után... 2.rész


2.Fejezet


Tempi kelt fel először szemei még csukva és még az éjszaka hatása alatt volt mikor hirtelen egy gondolat suhant át a fején:Mi van mi van ha ha csak álom volt az az egész. Nem merte kinyitni a szemét és akkor valami  szokatlant halott szuszogás de nem az övé és nagy nehezen kinyitotta a szemét és igen ott volt vele Booth és el se merte hinni hogy tényleg itt van az ágyába vele egy csodás éjszaka után .
Bones egy darabig csak nézte alvó „szerelmét”  majd vett egy nagy lendületet és óvatosan ki szált az ágyból  és felkapott magára valamit. Konyhában ép a mindennapi teendőit kezdte el végezni neki állt kávét főzni  és akkor  eszébe jutott hogy most már nem egy személynek csinál kávét most ,most már Booth is itt van itt vele az ö lakásában . Gyorsan neki is csinált kávét .
Booth is ébredezett és egy hirtelen mozdulattal át akarta karolni a nőt, de nem volt ott hová tűnhetett gondolta a férfi . Mikor meg hallotta a konyhában a zajokat rögtön megnyugodott. Kikászálódott az ágyból és elfelejtette hogy meztelen. Konyha felé vette az irányt ahol Tempi tevékenykedett háttal neki. Szép lassan odaosont és megfogta a derekát majd a nyakába csókolt. Tempin  újabb bizsergés futott át és megfordult majd vad csókkal köszöntötték egymást az éjszaka után.
Bones megszólalt a csók után.
-Lassan öltöznünk kéne főleg neked és végigtekintett a meztelen Boothon .
- Muszáj??????Na csak még egy kicsit . Nyafogott Tempinek mint egy kisgyerek.
-igen  muszáj mert dolgoznunk kell !!!
-De vegyünk ki szabit csak 1 napot !!!!
-De én szeretek dolgozni  és gondolom mindenki minket vár a laborban
-Én is szeretek dolgozni de most szívesebben töltöm azzal a napot akit szeretek. Csusszant ki a száján. Te nem így gondolod?
-Mit mondtál?????,
-Azt hogy szívesebben töltöm veled a napot.
-De nem ezt mondtad !!!
Booth kisfiús szemekkel meredt Tempire majd azt mondta:::----Azzal akit szeretek igen akit szeretek.
-Bones egy széles vigyorral fogadta a férfi mondanivalóját majd közelebb ment és megcsókolta.
Ismét a háló felé vették az irányt a kávét a konyhában hagyva .
De a kávé csak lassan lassan kezdet kihűlni az idő múlásával és a „szerelmes” párunk csak élvezték egymás vadító társaságát, miután többször lejátszották az éjszakai eseményeket.
A laborban senki sem tudta hol vannak. Angela ilyenkor már biztos ki lenne akadva hogy hol van barátnője , de ö nem volt a laborban mert a kórházban pihent a szülés  után. Cam már nem bírta hogy ebben a laborban már csak én dolgozom ez már felháborító majd hívta Booth és Brenannt is de mindegyikük ki volt kapcsolva.
Eközben Brenann és Booth a nagy akció után mély álomba zuhanva és észre se vették hogy már dél után van.
A pár  ébredezni kezdett miközben csupasz testük csak úgy egymásba volt gabalyodva, Booth mellkasán feküdt Bones aki a férfi minden szív dobbanását érezte megnyugtató volt számára .Kinyitották szemüket és egymásra tekintettek, majd egy széles mosoly után csókkal üdvözölték egymást az ismét felejthetetlen „délelőtt „ után .
Nagy nehezen ki kászálódtak és Bones megszólalt
-Szerintem fölösleges lenne már bemenni dolgozni Booth egy mosojjal fogadta a számára megfelelő választ.  De a kórházba be mehetnénk.
-Oké felelte Booth. Majd elmosolyodott és Tempi hasára tette a kezét nemsokára nekünk is lesz egy BABÁNK a mi babán a szerelmünk gyümölcse
-Olyan hosszú lesz ez az idő míg meg nem születik alig bírom ki várni!!!!!!
Szépen felöltöztek és elindultak a Kórház felé de Boothon ugyan az a ruha volt mint tegnap.
A kórházban épp a csecsemő osztályon mentek mikor meglátták azt a sok iciri piciri babát.
Booth megragadta Bones kezét és odahúzta az ablakhoz majd átölelte derekát és lassan oda súgta látod ezt nemsokára a mienk fog itt lenni és ilyen gyönyörű lesz mint ezek. Bones szemében egy öröm könny jelent meg majd lágyan megcsókolta. Nem vették észre Hodginst aki épp arra ment és tátott szájal figyelte őket majd elbújt és nem hitt a szemének mikor meglátta őket ( csókolóznak és Booth Bones hasát fogja a csecsemők előtt és leesett neki )Gyorsan Angela felé vette az irányt de épp  hogy belépett  utána rögtön Boothék.
Hodgins csak nézte őket és csak bámulta  de nagyon feltűnően majd Angi megkérdezte Hodgins mi a baj
-semmi semmi !!!! majd folytatta  a nézést
Bones sejtette hogy tud valamit ezért néz így
Angela ekkor oda adta Brenannek a babát . Brennan nagy örömmel és mosollyal vette át a babát majd kacsintott egyet Boothra .
Angela megszólalt:-Hát nem édesek így együtt a babával Booth?
-DE igen azok és csak mosolygott .Majd oda ment hozzájuk és el kezdte nevettetni Michaelt.
Angela és Hodgins is csak bámulta őket nagy tátott szájal.
Bones visszaadta a babát Angelának és Boothra nézett
-Mondanom  vagyis mondanunk kell valamit
Angela felfigyelt és várta a vallomást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése