2011. november 18., péntek

Castle mindent elölröl 6.rész


6.fejezet
Castle és Beckett körül minden sötét volt a telefonnal kezdtek el világítani, pár perc után egy hangot hallottak kintről.
-Van bent valaki Castle kiabált.
-Igen ketten vagyunk, mi történt.
-Csak az egyik idióta újonc bedugott egy ősrégi gépet és ki nyírta  az egész hálózatot de egy két óra és ki lesznek szabadítva szólt a férfi hang kintről.
Beckett egyre feszültebb lett. Castle megszólalt akkor most mi lesz?
-Majd jönnek és kiszabadítanak.
-Nem azzal. Vágta rá Castle.
 De Beckett nem szólalt meg csak ült a sötétben és örült hogy nem kell Castle szemébe néznie mert akkor biztos elkapná a vágyakozás és nem bírna magával.
Castle ismét megszólalt.
-Én nem bántam meg egyetlen percét sem és én szeretném ha csak egy kicsivel is többek lennénk mint barátok vagy munkatársak.   Beckett szeme könnyezni kezdett de Castle ez nem látta. Castle csak várt és várt hogy megszólaljon Beckett aki már szó szerint nem bírt  magával és érzelmeivel . Odamászott Castle mellé úgy hogy Castle észre se vette és mély szenvedéllyel rávetette magát Castlera és  csak csókok cuppanása volt hallható a sötétben. Beckett annyira bevadult hogy letépte Castle ingét és elmerültek egymásba . Az akció után Beckett megszólalt.
- Maradjunk abba hogy egyenlőre csak csak ne legyen semmi csak maximum egy csók, semmi több. Castle el kezdett mosolyogni.
- De senki se tudhatja meg érted Castle.
- Igen főnök.
-Ne hívj így.
-Mikor mérges vagy akkor tiszta sexisen nézel tudtad.
- Castle ne!
Castle egy csókot nyomott Beckett ajkaira aki örömmel viszonozta. Majd a fény visszatért és a lift elindult lefelé. Na végre mondták mind a ketten.
A lift kinyitódott és Lanievel találták szembe magukat és megszólalt jó vagytok????
-Beckett te meg hogy nézel ki??? Milyen kócosa hajad még meg se fésülködtél?? Majd Beckett azt felelte tágra nyílt szemekkel  oo tényleg észre se vettem. Castle csak mosolygott és ellépett Beckett mellől.

Lanie kicsi meghökkenés után ismertette a helyzete.
-A fiú egy ritka betegségben szenvedett, csontjai úgy törtek mint egy ág  ás karja tele volt forradásokkal. Hamar ki lehet deríteni ki volt mert ez a betegség nagyon ritka és biztosan benn van az adatbázisban.
Köszi Lanie akkor mi megyünk is. Valahogy most nem akartak lifttel menni inkább lépcsőztek, felérve mindenütt szerelők mert az egész hálózatot ki kell cserélni.
Folytatjuk…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése