2011. november 14., hétfő

Vallomás után...4.rész


4.fejezet

Hát uram egyenlőre még nem tudunk biztosat mondani de ha már biztosan tudjuk akkor tájékoztatni fogjuk önt.
Booth nagyon ki volt akadva hogy a babáról nem tudnak semmit mondani. –És mi van ha ha elvesztette azt egyikünk sem tudná túlélni .Booth megkérdezte a dokit be lehet e menni  de ő csak azt mondta  –csak 1 ember mehet be. Mindenki  Boothra tekintett ő tudta hogy mindenki megérti hogy ő fog bemenni és elindult.
És ott feküdt Bones védtelenül és ártatlanul, testét apró  vágások övezték amit a szilánkok okoztak. Booth  szíve úgy dobbant ahogy a gép csipogott. Lehuppant  a székre ami Bones mellett volt és csak nézte és meg fogta a kezét ami szinte jég hideg volt. Nézte  és csak nézte. Majd elkezdett beszélni. Bones halassz?  Booth vagyok. Kérlek ébredj fel szükségem van rád kérlek tudom hogy hallasz. Ne tedd ezt velem tudod hogy szeretlek. Ne hagyj el , ne hagyj magamra, ne ne.
Booth lehajtotta a fejét és egy könny csepp jelent meg az arcán, de Booth erős erősnek kell lennie és letörölte. Már este volt de Booth nem hagyta ott Bonest csak ült és csak azt hajtogatta : Ne hagyj itt szeretlek. Booth annyira fáradt volt hogy szemei lecsukottak és elaludt. Akkor ijedt  fel mikor feje koppant egyet mikor lecsúszott a székről és nekicsapódott az ágy támlájának . Kinyitotta a nagy barna szemeit és Bonesra nézett de ö még csak „aludt”. Majd visszaaludt.
Másnap a doki keltette fel. Jó hírrel szolgálok mondta a doki . A kisbaba jól van. Booth ekkor annyira meg örült  hogy nyomott egy csókot a doki arcára aki csak visszamosolygott és Így felelt imádok jó hírt vinni csak kár hogy maga pasi. Ekkor Booth felnevetett és mondta kösz doki ez nagyon jó hír.
Még reggel lassan  tolószékben átértek Boneshoz  a babával. B ooth egy kisebb mosollyal fogadta őket . Majd megszólalt nem rég volt itt a doki és azt mondta a baba jól van. Angela meg örült ahogy Hodgins is. Van valami változás? Kérdezték Boothtól . Aki csak fejét rázta.
Booth haza kéne menned addig itt leszünk ne aggódj. De ne hagyjátok magára egy percre se és beszéljetek hozzá mert tudom hogy biztos hogy hall minket és segítenünk kell neki hogy visszatérjen mondta nagyon komoly fejjel Booth. Egy csókot nyomott Tempi homlokára majd kiviharzott a kórházból. Angiék hallgattak Boothra és beszéltek hozzá.-Édesem hallasz itt vagyunk veled ne add fel itt van Michael is és veled akar játszani meg akar ismerni és rád akar mosolyogni . Ne tedd ezt vele a keresztfiaddal . Szükségünk van rád gyere vissza.
Booth hazaért majd rögtön a zuhany alá vetette magát és Könnyei úgy eredtek el akár a víz a csapból. Most nem lát senki Booth most sírhatsz mondta magának. Mikor kilépett a zuhany alól úgy érezte jobb lett egy kicsivel. Majd felkapott egy öltönyt és ismét a kórház felé vette az irányt.
Booth megérkezett Tempi kórterme elé és vett egy nagy levegőt és bement. Köszi  Angela hogy itt voltál vele. Angela csak annyit felelt ő az én barátnőm is és még szép hogy vele maradtam. Angeláék elhagyták a szobát. Majd Booth ismét el kezdte mondani : Benes itt vagyok veled szeretlek téged és a Babánkat is és szeretném ha visszajönnél hozzám és a leendő gyermekünkhöz.
2 napig ugyan ez történt ezt 2 napon át folytatták mikor is……

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése