2011. november 14., hétfő

Látogatás 2.rész


2.rész

Jaj Bones nem úgy gondoltam ne haragudj várok amennyit kell. Ne csináld tudod hogy szeretlek. Kisfiús csábos mosolyt lejtett Bones felé. Bones látva a mosolyt nem tudott ellen állni. Na jó nem haragszom .
Bones nagy nehezen elkészülődött.  Elindultak az otthon felé ahol nagypapi élt. Az úton Booth benyögte hogy nagy papi még nem tudja hogy mi együtt vagyunk és hogy jön  a baba. Bones nagyon mérgesen nézett rá majd halkan  azt mondta. Nem haragszom hogy ezt nem mondtad el de ezért még számolunk, majd megcsípte Booth vállát.
Oda értek, Bones ismét nehezen kikászálódott a kocsiból majd el indultak befelé. Megkeresték a szobáját és bekopogtak. Booth ment előre és nagy öleléssel fogadta az öreget, majd Hank Bones felé nézett és meglátta a pocakját. Temperence gratulálok, és ki az apja??
Tempi lágyan Boothra mosolygott. Majd azt felelte Booth.
Hank ekkor úgy  elkezdett örülni és azt mondta, Nagypapa leszek ez remek. Épp itt volt már az ideje és Boothra nézett. Hányadik hónap? Mióta vagytok együtt? Mikor jön a kis unokám? Van már neve?
Booth ekkor közbeszólt. Nyugi Hank nyugi majd szép lassan mindent. Majd Bonesra nézett. Most te jössz. Szolt Booth.
Hát Hank mi már 9 honapja együtt vagyunk és 9. hónapban vagyok, 1 hetem van még, lány  lesz. A neve : Sarah Katherine Booth
Ez gyönyörű név mondta Hank. Bones egy szúró fájdalmat érzett a hasában. De legyűrte nem igen látszódott rajta. Majd a folyósorol kiabálást halottak:  CSONTOK CSONTOK
Booth rögtön kiszaladt és egy ápoló után rohant aki a kertbe ment és a fák között egy rovaroktól hemzsegő holt testet talált amin már nem igen volt husika. Nem sokkal később Bones is ki ért, és azt mondta azt hiszem Booth ez a mi területünk. Kihúzott a kezéből egy gumikesztyűt és felhúzta . Te Bones nálad mindig van egy pár  kesztyű. Igen sose lehet tudni. Mondta komolyan Bones. Megpróbált lehajolni de ismét azt a fájdalmat érezte mint jó fél órája és most már látszott is rajta és egy nyögés is kifutott a száján. Bones jól vagy ? Igen csak egy kis fájdalom de nem vészes. Négykézlábra ereszkedett és térdelve kezdte el mondani a mondókáját
30-45 év körüli férfi, zúzódások a bal felkarcsonton, koponya betörött ami a halált okozhatta, o a feje alatt van is egy kő ezt hiszem meg van a halált elősegítő tárgyunk, és jó sok bogár amit Hongins elemezhet. Végeztem majd a többit a laborban.  Valaki segítene mert nem tudok felállni. Booth neveti kezdett majd vigyorát letörölve felsegítette. Bones ismét nyögött egyet. Kislányunk nem igen bír magával. Majd egy kis mosolyt lejtett és Boothra kacsintott. Tiszta apja lesz mondta Bones.
1 óra se telt el és jöttek Hodginsék és elvitték a laborba a hullát. Bonesék elköszöntek Hanktól és ők is elindultak a laborba. Bonesnak kicsit elmúltak a fájdalmai is. A Jeffersonban épp vizsgálta a csontjait mikor Angela belépett a kisfiával. Nézd Michael itt van Bones néni. Michael ránézett Tempire aki  mosolyt csalt az arcára. Napról napra aranyosabb lesz nem gondolod Angela. Angi visszamosolygott. Örülök hogy szereted a fiam és jó látni hogy végre boldog vagy és felszabadult. Amúgy ki ez itt? Nem tudom Angela Hank nevelő otthonában volt a kertben. Azt kéred azonosítsam ugye? Igen jó lenne Angi. Jó de addig te vigyázol Michaelre. Bones szó nélkül rávágta majd átvette a fiút. Angela kiviharzott és nekilátott az azonosításnak.
Bones meg élvezte hogy egy kicsit a fiúval lehet. Bementek az irodájába és elkezdett játszani vele. Booth akkor toppant be az irodába mikro épp altatta Michaelt. Booth csak nézte szerelmét a fiúval és csodálkozva figyelte hogy milyen jól áll neki egy kisbaba. Bones észrevette a férfit az ajtóban majd rámosolygott. Nem sokára már a mi lányunkat is ringathatod szólt oda halkan Booth. A fiú elaludt Bones meleg ölében majd leültek egy székre de a fiúcska még mindig aludt. Angela akkor suhant be a szobába mikor  Bone ölében aludt Michael és mosolyogva azt mondta . Neked is lesz nem soká jobb ha hozzászoksz de most elviszem a kiságyába  majd letette az asztalra a papírokat és óvatosan kivette Bones kezéből a babát és kiviharzott.
 Bonesra ismét rátört az fájdalom de ez erőseb volt a többinél . Majdnem összecsuklott a fájdalomtól de senki nem vette észre. Nagy nehezen magához tért a nagy fájdalomból és le ült egy székre majd mély levegőt vett és elkezdte olvasni az aktát amit Angela letett az asztalra.
Sam Hangton, 39 éves egyedül álló ápoló munkahelye az volt ahol Hank lakik, ezen nem csodálkozott nagyon  hisz ott találták. Bones felhívta Boothot és elmentek Hankhoz és kikérdezték tud e valami valamit az esetről és hogy voltak e barátai az áldozatnak vagy látták e vitázni valakivel.
Vissza értek az intézetbe. Bones visszatért a koponyához és a be mélyedést kezdte el vizsgálni mi is történhetett majd mielőtt elmerült volna gondolataiban ismét egy erős fájdalmat érzett a hasában de most nem tudta tartani magát és összecsuklott. Ahogy lezuhant a padlóra fejét is bevágta majd eszméletét vesztett.
Folytatjuk......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése